Uutinen - 05.09.2018 klo 13.59
Työehtosopimusneuvottelut

Hiusalan palkkaneuvottelut käynnistyivät

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Hiusalan syksyn palkkaneuvottelut aloitettiin keskiviikkona. Ensin käsiteltiin muun muassa alan työryhmien työskentelyä.

Hiusalan tämän syksyn palkkaneuvottelut käynnistyivät keskiviikkona PAMin ja Suomen Hiusyrittäjien välillä. Ensimmäisessä tapaamisessa käsiteltiin pääasiassa tulevia aikatauluja sekä alan työryhmien työskentelyä, PAMin sopimusasiantuntija Tarja Pajuniemi kertoo. PAMin ja työnantajien yhteisessä työryhmässä käsitellään aiemmin sovitusti muun muassa työehtosopimuksen muutoksia, joita alan ammatillisen koulutuksen uudistus vaatii.

Neuvottelut jatkuvat seuraavan kerran ensi viikon torstaina 13.9. Nyt neuvotellaan vain palkankorotuksista, koska alan viime vuonna solmittu työehtosopimus on voimassa vuoteen 2021, ja tuolloin korotukset sovittiin neuvoteltavaksi erikseen vuosittain.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat