Nyhet - 26.03.2019 klo 08.30
Förbundskongressen

Röstningen i kongressvalet har inletts – rösta redan idag och påverka!

Bild: Gettyimages

Bild: Gettyimages

Genom att rösta i kongressvalet på PAM beslutar du om vem som påverkar framtiden för din bransch. Röstningstiden är 25 mars–8 april.

Nu kan PAM-medlemmarna påverka framtiden för servicebranscherna då det röstas fram nya beslutsfattare för förbundet. Röstningen i kongressvalet inleddes 25 mars och avslutas 8 april.

I valet väljs delegater till tre dagar långa kongressen i Helsingfors 4–6 juni. Kongressdelegaterna antar bland annat ett målprogram för förbundet för kommande fyra åren. Ytterligare väljer de en ny ordförande, styrelse och fullmäktige för PAM.

Så här röstar du

1. Det röstas elektroniskt i kongressvalet. Röstberättigade är alla ordinarie PAM-medlemmar som betalat sina medlemsavgifter.

2.
Logga in i röstningstjänsten med dina bankkoder eller ett mobilcertifikat. Har du intetdera beställ ett användarnamn genom att fylla i ett formulär på kongressvalssajten senast 2 april. Identiteten kontrolleras för att garantera att ingen röstar flera gånger. Efter att du loggat in syns kandidaterna i din valkrets i vänstra kanten.

3.
Nu kan du leta efter en lämplig kandidat. Du kan också läsa mer om kandidaterna och deras bakgrund genom att bläddra bland dem i kandidatgalleriet. Eller om du redan känner till numret på din kandidat kan du rösta på basis av det.

4.
Efter att ha funnit din kandidat klicka på ”RÖSTA”. Därefter ska du ännu bekräfta att du vill rösta på denna kandidat med en annan klick. Efter andra klicken kan du inte längre ångra ditt beslut. Efter bekräftelsen har du röstat och kan du logga ut ur röstningstjänsten. Din röst är hemlig – väljare kan inte kopplas samman med den röst de avgett.

RÖSTA HÄR

Vet du ännu inte vem du ska rösta på – bekanta dig med kandidaterna i valgalleriet.

Mellan alla som röstat lottas ut ett Holiday Club-resepresentkort på 2 000 euro och fem Ticketmaster-presentkort på 200 euro.

 

 

 

 

Senaste

Mest lästa