Nyhet - 05.06.2018 klo 08.00
Evenemang

PAM är i luften onsdag och torsdag – förbundets aktiva och anställda träffar arbetstagare inom servicebranschen på olika håll i Finland

Alla som ansluter sig till PAM i juni deltar i utlottningen av en tvåpersoners luftballongsutfärd.

Alla som ansluter sig till PAM i juni deltar i utlottningen av en tvåpersoners luftballongsutfärd.

Servicefacket PAM rf tar över servicebranschens arbetsplatser under två nationella evenemangsdagar den här veckans onsdag och torsdag. Förbundets personal och ett flertal aktiva och förtroendemän ambulerar då på torg, i nöjesparker och på arbetsplatser.

Under evenemangdagarna PAM är i luften träffar man såväl anställda och unga sommarjobbare inom handeln, turism-, restaurang och fritidstjänster samt inom fastighetsservicesektorn. I samma veva får arbetstagarna information om nya kollektivavtal, arbetsvillkor och löneförhöjningar. 

Alla som är intresserade av att bekanta sig med PAMs verksamhet är välkomna till förbundets pop up -punkter för att diskutera med medlemmar och träffa representanter från PAMs ledningsgrupp. Pop up -punkterna hittar du på följande platser:

Helsingfors-Nyland
Onsdag 6.6
Kampens affärscentrum, Helsingfors, kl. 10–16
Affärscentrum Jumbo, Vanda, kl. 12–19

Torsdag 7.6
Affärscentrum Willa, Hyvinge, kl. 12–19

Egentliga Finland
Onsdag 6.6
Åbo Auraåns strand, Teaterbrons västra del, start från kl. 11

Torsdag 7.6.
Björneborgs centrum, från och med kl. 11

Birkaland (Tammerfors)
Onsdag-torsdag 6–7.6
Affärscentrum Ratina, Tammerfors. Där utlovas musikprogram då PAMs ordförande Ann Selin sjunger till ackompanjemanget av en trubadur på onsdagen ungefär från och med kl. 11 på rutten Centraltorget–Laukontori–Bron–Ratina platsen (Ratinan aukio). Efter det här är Selin ansträffbar på pop up-punkten i Ratina ungefär fram till kl. 14.

Mellersta Finland och Österbotten

Torsdag 7.6
Jyväskyläs gågata, kl. 12–16. PAMs organisationsdirektör Niina Koivuniemi är på plats kl. 12–14.

Fredag 8.6
Vaasa torg, PAMs pop up -punkt

Hela programmet hittar du här.  
Utöver de nyssnämnda evenemangen ambulerar PAM på arbetsplatser bl.a. på följande orter: Helsingfors, Esbo, Vanda, Borgå, Tammerfors, Ylivieska, Iisalmi, Nyslott, S:t Michels, Varkaus, Pieksämäki, Jyväskylä, Uleåborg, Vasa, Karleby, Seinäjoki, Kuopio och Rovaniemi. 

PAM i luften -dagarna ordnades för första gången förra sommaren.

 

 

 

 

Senaste

Mest lästa