Nyhet - 08.06.2020 klo 08.00
Medlemstjänster

Ny e-tjänst på webben för PAM-medlemmar

Bild: GettyImages.

Bild: GettyImages.

Den nya tjänsten ersätter den nuvarande e-medlemstjänsten. Ta den nya tjänsten i bruk redan idag!

Genom den nya tjänsten är det lättare för medlemmarna kontakta PAM och hålla medlemsuppgifterna uppdaterade. 

Du loggar in med nätbankkoder eller ett mobilcertifikat på adressen asiointi.pam.fi/sv. Ett annat sätt att logga in i tjänsten är genom PAM:s ingångssida och fliken Logga in i tjänsterna eller genom länkarna på PAM:s sidor. 

I den nya e-tjänsten kan du sköta dina medlemsärenden också med en mobil apparat. Du kan fråga om råd om olika medlems- eller anställningsärenden. Meddelanden och svaren sparas automatiskt i tjänsten så du kan läsa och skriva ut post som sänts tidigare. Du kan också administrera och uppdatera dina kontaktuppgifter samt anmäla dig till olika kurser och utbildningar. Dessutom kan du kontrollera att dina medlemsavgifter är betalda och betala dem direkt i nätbanken eller via MobilePay. 

Medlemskortet finns i e-tjänsten 

Tidigare har det varit möjligt att ladda upp PAM:s mobila medlemskort via Cardu-appen, men nu kommer det egna medlemskortet att finnas i den nya e-tjänsten. Cardu ska tas ur bruk under sommaren. 

Utvecklingsarbetet fortsätter 

Den nya tjänsten utvecklas hela tiden och nya funktioner ska tas i bruk senare. Genom att logga in i tjänsten hittar du också ett feedbackformulär och genom att fylla i det kan du bidra med kommentarer och utvecklingsförslag och göra tjänsten ännu bättre. 

Ta den nya e-tjänsten i bruk redan idag!

 

 

 

 

 

Senaste

Mest lästa