Nyhet - 18.03.2019 klo 12.00
Förbundskongressen

Kandidatgalleriet för kongressvalet nu öppet – lätt att finna lämplig kandidat!

Bild: Gettyimages

Bild: Gettyimages

Vem vill du att ska driva de frågor som rör just din bransch i framtiden? Med hjälp av kandidatgalleriet för kongressvalet på PAM finner du en lämplig kandidat med ett par klick.

Kongressvalet närmar sig – nu är det dags att bekanta sig med kandidaterna! Är det till exempel viktigt för dig att en företrädare för din bransch påverkar framtiden för PAM och servicebranscherna. Vi samlade uppgifter om alla 997 kongressvalskandidater i ett galleri där du kan enkelt bläddra bland kandidaterna efter valkrets, namn, ålder, kön, avtalsbransch och fackavdelning.

Efter att ha funnit en lämplig kandidat kan du rösta på kandidaten från den 25 mars. Du bara klickar på länken ”rösta” i kandidatgalleriet eller loggar direkt in i röstningstjänsten.

Vem du röstar på spelar en roll

De 373 kandidater som får flest röster i valet väljs till kongressdelegater som deltar i tre dagar långa kongressen den 4–6 juni. Kongressdelegaterna drar upp riktlinjer för PAM-verksamheten, antar ett målprogram för 2019–2023 och väljer en ny styrelse och fullmäktige för förbundet. Ytterligare väljer de en ny ordförande då nuvarande ordföranden Ann Selin lämnar sin post i juni.

Du kan rösta i kongressvalet den 25 mars–8 april.

Per post sänder vi alla röstberättigade i kongressvalet ett valbrev med röstningsanvisningar och ytterligare uppgifter om den e-identifiering som röstningen förutsätter.

Besök kandidatgalleriet och påverka framtiden för din bransch!

 

 

 

 

Senaste

Mest lästa