Nyhet - 14.12.2018 klo 08.20
Förbundskongressen

Förbundskongressen är en unik upplevelse

Förutom att de fattar beslut på kongressen har delegaterna många möjligheter att trivas och ha de roligt tillsammans. Se videofilmen och dyk in i stämningen på förra kongressen!

Förbundskongressen fokuserar på att fatta beslut såsom att välja personer till skilda organ och anta målprogrammet men deltagarna kan också lära känna nya människor, föra intressanta diskussioner, njuta av att vara tillsammans och uppleva finländska toppartister live på en kvällsfest.

Kvällsfesten kommer att arrangeras på Finlandiahuset. Konferencier för kvällen är Mikko Kuustonen, toppkocken Kari Aihinen serverar smakupplevelser och bland annat LOVEband känt från programmet SuomiLOVE garanterar att stämningen är på topp.

Se till att du kan delta i den bästa tillställningen i sommar och ställ upp i kongressvalet!

Är du kongressdelegat kan du påverka framtiden för Servicefacket. PAM håller sin kongress i Helsingfors Mässcentrum den 4–6 juni 2019. Där väljer kongressen en ny ordförande, styrelse och fullmäktige för förbundet och antar ett nytt målprogram.

Bland alla valbara medlemmar som anmäler sin kandidatur före årsskiftet lottas ut tre Holiday Club-presentkort värda 1 000 euro. 

 

 

 

Senaste

Mest lästa